Leverantör av amerikanska iTunes-presentkort i Sverige

Bor du i Sverige och har svårt att hitta, och köpa, amerikanska iTunes-presentkort från en pålitlig källa? Tycker du om att handla filmer och musik, och vill ha det bästa möjliga priset? I iTunes-butiken i USA finns musik och filmer som annars inte finns i tillgängliga i den svenska iTunes-butiken, och ofta kostar de mer också!

Spara pengar, och gör det mesta innehållet åtkomligtSweden thumbnail image

Med ett amerikanskt iTunes-presentkort kan du få tillgång till exklusivt innehåll till ett bättre pris, eftersom många produkter är billigare i den amerikanska iTunes-butiken än de är i den svenska iTunes-butiken. Förutom att spara pengar, kommer du att kunna ladda ner innehåll som du annars inte skulle kunna komma åt och njuta av innehållet med din familj och dina vänner.

Köp ett amerikanskt iTunes-kort från en pålitlig källa

Med en lång historik med försäljning av iTunes-presentkort så är MyGiftCardSupply känt bland sina kunder och vänner för att snabbt och säkert leverera äkta kort via e-post. Med hjälp av PayPal-betalningar är din betalning säker och din integritet skyddas. För att köpa väljer du bara önskat iTunes-belopp nedan, bestäm om du vill köpa en gång eller prenumerera, klicka på ”Köp nu”, och gå till kassan. Inom några minuter kommer du att kunna njuta av allt innehåll som iTunes-butiken i USA har att erbjuda.

Alon H.
Jag använder MyGiftCardSupply varje gång jag behöver ett iTunes-presentkort och de har alltid snabb leverans.
Alon H. / Sydafrika
Sergio R.
Behövde ett presentkort för att köpa en film från iTunes USA-butik och den här hemsidan var perfekt.
Sergio R. / Argentina
Juan L.
Perfekt för att hålla min identitet konfidentiell och mina betalningsuppgifter säkra från butikerna.
Juan L. / Singapore

Träffa ägaren


Hejsan! Jag startade den här hemsidan under 2012 för att hjälpa personer från länder utanför USA att köpa musik, filmer och annat innehåll som är unikt för USA lättare. Från början har det varit mitt mål att skapa en enkel shoppingupplevelse, och kundtjänst av världsklass.

Vi accepterar kunder från hela världen, så välkommen att dra nytta av våra tjänster från Sverige. Om du har några frågor så är du välkommen att använda kontaktfunktionen som finns i det nedre högra hörnet på den här sidan. Tack för att du litar på oss som din primära källa för amerikanska iTunes-presentkort!
MyGiftCardSupply signature

Frågor avseende iTunes-presentkort från USA

Att köpa ett iTunes-presentkort från MyGiftCardSupply är snabbt och enkelt! Alla presentkort skannas digitalt och skickas via e-postleverans. De flesta order kommer att godkännas och skickas inom några minuter efter ditt inköp.

Om det är första gången du beställer, så är det möjligt att vi kommer att behöva lite extra tid att bearbeta din första beställning. Efter godkännande skickas ditt presentkort via e-postleverans i form av en digital skanning.

Med ditt amerikanska iTunes-presentkort låser du upp full åtkomst till allt i iTunes USAs katalog inklusive iTunes musik, appar, filmer, böcker och mer. Vänta inte längre på att dina favoritfilmer eller album ska släppas. Ladda ner till din enhet och njut av dem omedelbart.

Vi startade den här verksamheten under 2012 så att vi kan leverera amerikanska iTunes-presentkort till våra kunder som för närvarande inte bor i USA. Att bo i Sverige är verkligen inte ett problem alls. Så länge du kan använda PayPal för att genomföra ett köp, så kommer vi att se till att ditt amerikanska iTunes-presentkort skickas säkert till din e-post.

Hur man löser in iTunes-kort på en stationär dator:

  • När du är inloggad på ditt iTunes-konto, ska du klicka på ditt Kontonamn.
  • Från rullgardinsmenyn ska du välja ”Lös in …”.
  • Skriv in den 16-siffriga koden från presentkortsbilden som skickades till dig och klicka på Lös in. (Du kan även använda Använd Kamera-funktionen från din dator eller mobilenhet och hålla den översända bilden framför kameran för att undvika att skriva.)

Hur man löser in sitt kort på en iOS-enhet:

  • Tryck på Utvald längst ner på sidan.
  • Se till att du är inloggad på ditt konto och tryck på Lös in.
  • Tryck på Använd Kamera för att använda din mobilenhet för att läsa bilden från din stationära dator. Du kan också välja att ange koden manuellt och trycka på Retur.

Vi har också en enkel steg-för-steg-handledning med bilder som du kan följa om du behöver ytterligare hjälp.

Det här är ett amerikanskt iTunes-presentkort, så du måste se till att du har ett amerikanskt iTunes-konto registrerat. Om ditt iTunes-konto är registrerat i ett annat land, måste du skapa ett amerikanskt iTunes-konto.

iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.