US iTunes Gift Card Aanbieder voor Nederland

Woon je in Nederland en vind je het lastig om iTunes gift cards uit Amerika van een betrouwbare partij te kopen? Koop je graag films en muziek die ook nog het allergoedkoopst is? De VS iTunesStore heeft muziek en films die vaak niet beschikbaar is in de Nederlandse iTunes Store, of is er wel maar dan zijn ze veel duurder!

Bespaar geld en krijg toegang tot de meeste contentNetherlands thumbnail image

Met een US iTunes gift card krijg je toegang tot exclusieve contenttegen een betere prijs, omdat veel producten in de US iTunes Store veel goedkoper zijn dan in de Nederlandse iTunes. Naast dat je geld bespaard kun je ook veel content downloaden die anders niet beschikbaar was zodat je de eerste bent die dat aan je vrienden en familie kunt laten zien.

Koop een US iTunes card van een betrouwbare partij

MyGiftCardSupply verkoopt al heel lang iTunes gift cards en is onder klanten en vrienden bekend omdat ze snel en veilig authentieke cadeaukaarten naar je e-mail opsturen.Omdat de betaling via PayPal gedaan wordt is je betalingbeveiligd en je privacybeschermd. Om een gift card te kopen hoef je alleen maar op het gewenste iTunes bedrag hieronder te klikken, besluiten of dit eenmalig is of een abonnement wilt afsluiten en op “Nu Kopen” klikken, waarna je kunt afrekenen. Binnen een paar minuten kun je genieten van alle content die in de Verenigde Staten iTunes Store beschikbaar is.

Alon H.
Ik gebruik MyGiftCardSupply altijd als ik een iTunes gift card wil en ze leveren altijdsupersnel.
Alon H. / Zuid Afrika
Sergio R.
Ik had een gift card nodig om een film uit de Amerikaanse iTunes store te kopen en deze site was daar perfect voor.
Sergio R. / Argentinië
Juan L.
Perfect om mijn identiteit geheim te houden en mijn betalingsinformatie af te schermen van de stores.
Juan L. / Singapore

Maak kennis met de Eigenaar


Hallo! Ik ben deze website in 2012 begonnen om mensen buiten de Verenigde Staten te helpen gemakkelijker exclusieve content zoals Amerikaanse muziek, films en andere content te kunnen laten kopen. Al vanaf het begin is het mijn doel geweest om een gemakkelijke shoppingervaring en goede klantenservice te bieden.

We accepteren klanten van over de hele wereld, dus je kunt ook in Nederland gebruik maken van onze services. Als je vragen hebt kun je deze gerust stellen via het contactformulier rechts onderin deze pagina. Bedankt dat je hebt gekozen voor ons om je US iTunes gift cards te kopen!
MyGiftCardSupply signature

Vragen over de US iTunes Gift Cards

Een iTunes gift card kopen van MyGiftCardSupply gaat supersnel en simpel! Alle gift cards worden digitaal gescand en per e-mail opgestuurd. De meeste orders worden binnen een paar minuten na aankoop verwerkt en opgestuurd.

Als dit je eerste keer is kan het zijn dat we wat extra tijd nodig hebben om je eerste bestelling te verwerken. Na goedkeuring word je gift card naar je toe gemaild als een digitale scan.

Met jouw US iTunesgift card kun je alles uit de iTunes catalogus van de Verenigde Staten kopen zoals iTunes muziek, apps, films, boeken en meer. Je hoeft dan niet meer te wachten tot je favoriete films of albums in Nederland beschikbaar komen. Download op jouw toestel en geniet er direct van.

We verkopen als sinds 2012 gift cards en we kunnen de US iTunes gift cards aan klanten leveren die NIET in de Verenigde Staten zitten. Geen probleem als je in Nederland woont. Zolang je maar PayPal gebruikt om je aankoop te doen zorgen we dat jouw US iTunes gift card veilig naar je gemaild wordt.

Hoe een iTunes card te verzilveren op een desktop computer:

  • Als je op je iTunes account ingelogd bent, klik je op Accountnaam.
  • Uit het dropdownmenu kies je “verzilveren…”.
  • Type de 16-cijferige code van de gift card in die we je hebben gemaild en klik op Verzilveren. (Je kunt ook de cameravan je computer of mobiele toestel gebruiken en de bijlage voor de camera houden als je niet wilt typen)

Hoe de card op je iOS toestel te verzilveren:

  • Klik op Featured in onderin de pagina.
  • Zorg dat je ingelogd bent op je account en klik op Verzilveren.
  • Klik op Camera gebruiken om een foto van de bijlage op je computer te maken. Je kunt de code ook handmatig invoeren. Klik daarna op Terugkeren.

We hebben ook een makkelijke stap-voor-stap tutorial met foto’s die je kunt gebruiken als je extra hulp nodig hebt.

Dit is een US iTunes gift card, dus je moet wel zorgen dat je een geregistreerdiTunes account in de VS hebt. Als je iTunes account in een ander land geregistreerdstaat moet je een US iTunes account aanmaken.

iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.