Pembekal Kad Hadiah iTunes AS Ke Brunei

Adakah anda tinggal di Brunei dan menghadapi masalah mencari, dan membeli kad hadiah iTunes AS dari sumber dipercayai? Adakah anda suka berbelanja untuk filem dan muzik, dan mahukan harga terbaik? Di iTunes Store AS terdapat muzik dan filem yang tidak boleh didapati di iTunes Store Brunei, dan sering kali ianya lebih mahal!

Jimat wang, dan dapatkan lebih banyak kandunganBrunei thumbnail image

Dengan kad hadiah iTunes AS, anda boleh mendapatkan akses kepada kandungan eksklusif pada harga yang lebih baik, kerana banyak produk adalah lebih murah di iTunes Store AS berbanding iTunes Brunei. Sebagai tambahan kepada penjimatan, anda boleh memuat turun kandungan yang sebaliknya anda kebarangkalian tidak akan dapat dan menikmati kandungan dengan rakan-rakan dan keluarga anda.

Beli kad iTunes AS dari sumber dipercayai

Dengan sejarah panjang jualan kad hadiah iTunes, MyGiftCardSupply mempunyai reputasi di kalangan para pelanggan dan rakan-rakannya dalam penghantaran kad autentik yang pantas dan dengan selamatnya menerusi emel. Melalui pembayaran PayPal, pembayaran anda adalah selamat, dan privasi anda dilindungi. Untuk membeli, cuma pilih jumlah iTunes pilihan anda di bawah, tentukan sama ada anda mahu membeli sekali sahaja atau melanggan, klik “Beli Sekarang” dan semak keluar. Dalam tempoh beberapa minit, anda akan menikmati semua kandungan yang ditawarkan oleh iTunes Store Amerika Syarikat.

Alon H.
Saya menggunakan MyGiftCardSupply setiap kali saya memerlukan kad hadiah iTunes dan mereka sentiasa membuat penghantaran pantas.
Alon H. / Afrika Selatan
Sergio R.
Memerlukan kad hadiah untuk membeli filem dari iTunes store Amerika Syarikat dan tapak web ini adalah yang terbaik.
Sergio R. / Argentina
Juan L.
Terbaik dalam mengekalkan identiti peribadi saya dan maklumat pembayaran saya selamat daripada kedai-kedai.
Juan L. / Singapura

Bertemu Pemilik


Selamat Sejahtera! Saya memulakan tapak web ini pada tahun 2012 untuk membantu orang dari luar Amerika Syarikat untuk membeli muzik, filem, dan kandungan AS lain dengan lebih mudah. Sudah menjadi matlamat saya sejak daripada awal lagi untuk memberi pengalaman membeli-belah yang mudah, dan khidmat pelanggan bertaraf dunia.

Kami menerima pelanggan dari seluruh dunia, jadi silakan menikmati perkhidmatan kami dari Brunei. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila gunakan ciri hubungan yang boleh didapati pada bahagian penjuru bawah sebelah kanan laman ini. Terima kasih kerana mempercayai kami sebagai sumber utama kad hadiah iTunes AS anda!
MyGiftCardSupply signature

Pertanyaan mengenai Kad Hadiah iTunes AS

Membeli kad hadiah iTunes dari MyGiftCardSupply adalah pantas dan mudah! Semua kad hadiah diimbas secara digital dan dihantar menerusi penghantaran emel. Kebanyakan pesanan akan diluluskan dan dihantar dalam tempoh beberapa minit setelah pembelian anda.

Sekiranya ia adalah pesanan kali pertama anda, kemungkinan kami akan memerlukan sedikit masa tambahan untuk memproses pesanan pertama anda. Selepas kelulusan, kad hadiah anda dihantar menerusi penghantaran emel sebagai imbasan digital.

Dengan kad hadiah iTunes AS anda, anda mendapat akses penuh ke semua katalog iTunes Amerika Syarikat termasuklah muzik, apl, filem, buku iTunes dan banyak lagi. Tidak perlu lagi menunggu filem atau album kegemaran anda dikeluarkan. Muat turun ke peranti anda dan nikmati segera.

Kami memulakan perniagaan ini pada tahun 2012 agar kami dapat menghantar kad hadiah iTunes AS kepada pelanggan kami yang TIDAK berada di Amerika Syarikat pada waktu itu.

Tinggal di Brunei bukan satu masalah langsung. Selagi anda dapat menggunakan PayPal untuk melengkapkan pembelian, kami akan memastikan bahawa kad hadiah iTunes AS anda dihantar dengan selamatnya ke emel anda.

Cara untuk menebus kad iTunes pada komputer meja:

  • Apabila anda log masuk ke akaun iTunes anda, klik pada Nama Akaun anda.
  • Daripada senarai ke bawah, pilih “Tebus…”.
  • Taip kod 16-digit dari imej kad hadiah yang diemelkan kepada anda dan klik Tebus. (Anda juga boleh menggunakan ciri Guna Kamera daripada komputer atau peranti mudah alih anda dan pegang imej lampiran ke kamera anda untuk mengelak daripada menaip.)

Cara untuk menebus kad anda pada peranti iOS:

  • Ketik Dipaparkan pada bahagian paling bawah halaman.
  • Pastikan anda log masuk ke akaun anda dan ketik Tebus.
  • Ketik Guna Kamera untuk menggunakan peranti mudah alih anda bagi menangkap imej dari komputer meja anda. Anda juga boleh memilih untuk memasukkan kod anda secara manual dan ketik Kembali.

Kami juga mempunyai tutorial mudah langkah-demi-langkah dengan gambar yang dapat anda ikuti sekiranya anda memerlukan bantuan tambahan.

Ini adalah kad hadiah iTunes AS, jadi anda perlu memastikan yang anda mempunyai akaun iTunes AS berdaftar. Sekiranya akaun iTunes anda didaftarkan kepada negara berbeza, anda perlu membuat akaun iTunes AS.

iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.