Leverantör av amerikanska iTunes-presentkort i Sverige

Bor du i Sverige och har svårt att hitta, och köpa,amerikanska iTunes-presentkort från en pålitlig källa? Tycker du om att handla filmer och musik, och vill ha det bästa möjliga priset? I iTunes-butiken i USAfinns musik och filmer som annars inte finns i tillgängliga i den svenskaiTunes-butiken, och ofta kostar de mer också!

Sparapengar, och gör det mesta innehållet åtkomligt

Med ettamerikansktiTunes-presentkort kan du få tillgång till exklusivt innehåll till ett bättre pris, eftersom många produkter är billigare i den amerikanskaiTunes-butikenän de är i den svenskaiTunes-butiken. Förutom att sparapengar, kommer du att kunna ladda ner innehåll som du annars inte skulle kunnakomma åtoch njuta av innehållet med dinfamilj och dina vänner.

Köp ett amerikanskt iTunes-kort från en pålitlig källa

Med en lång historik med försäljningav iTunes-presentkort så ärMyGiftCardSupply käntbland sina kunder och vänner för att snabbt och säkert leverera äkta kort via e-post. Med hjälp avPayPal-betalningar är din betalning säker och din integritet skyddas. För att köpaväljer du baraönskatiTunes-belopp nedan,bestäm om du vill köpa en gång eller prenumerera, klicka på ”Köp nu”, och gå till kassan. Inom några minuter kommer du attkunnanjuta av allt innehåll somiTunes-butiken i USAhar att erbjuda

[row][col span="1/2"] Amerikanska iTunes-presentkort (e-postleverans) [/col][col span="1/2"]

Amerikanska iTunes-presentkort (e-postleverans)

[/col][/row]
Alon H.
Jag använder MyGiftCardSupplyvarje gång jag behöver ett iTunes-presentkort och de har alltid snabb leverans.
Alon H. / Sydafrika
Sergio R.
Behövde ett presentkort för att köpa en film från iTunes USA-butik och den här hemsidan var perfekt.
Sergio R. / Argentina
Juan L.
Perfektför att hålla min identitet konfidentiell och mina betalningsuppgifter säkra från butikerna
Juan L. / Singapore

Träffa ägaren


Hejsan! Jag startadedenhär hemsidanunder 2012 för att hjälpa personerfrån länder utanför USA att köpamusik, filmer och annat innehållsom är unikt för USAlättare. Från början har det varit mitt mål att skapa en enkel shoppingupplevelse, och kundtjänst av världsklass. Vi accepterar kunder från hela världen, så välkommen att dra nyttaav våra tjänster från Sverige. Om du har några frågorsåär du välkommen att använda kontaktfunktionensom finns i det nedre högra hörnet på den här sidan. Tack för att du litar på oss somdinprimärakälla föramerikanskaiTunes-presentkort!MyGiftCardSupply signature

Frågor avseende iTunes-presentkortfrån USA

Att köpa ettiTunes-presentkort från MyGiftCardSupply är snabbt och enkelt! Alla presentkort skannas digitalt och skickas via e-postleverans. De flesta order kommer att godkännas och skickas inom några minuter efterditt inköp.Om det är första gången du beställer,såär det möjligt att vi kommer att behöva lite extra tid att bearbeta din första beställning. Efter godkännande skickas ditt presentkort via e-postleverans i form aven digital skanning.

Med ditt amerikanska iTunes-presentkort låser duupp full åtkomsttill allt iiTunes USAs katalog inklusive iTunes musik, appar, filmer, böcker och mer. Vänta inte längre påattdina favoritfilmer eller album skasläppas. Ladda ner till din enhet och njut av dem omedelbart.

Vi startade den här verksamheten under 2012 så att vi kan levereraamerikanskaiTunes-presentkort till våra kunder som för närvarande intebori USA. Att bo i Sverige är verkligeninte ett problem alls. Så länge du kan använda PayPal för att genomföraett köp, så kommer vi att se till att dittamerikanskaiTunes-presentkort skickas säkert till din e-post.

Hur man löser in iTunes-kort på en stationär dator:

 • När du är inloggad på ditt iTunes-konto, ska du klicka på ditt Kontonamn.
 • Från rullgardinsmenyn ska du välja”Lösin…”.
 • Skriv in den 16-siffriga koden från presentkortsbildensomskickades till dig och klicka på Lös in. (Du kan även använda Använd Kamera-funktionen från din dator eller mobilenhet och hålla den översändabilden framförkameran för att undvika att skriva.)
 • Hur manlöser insitt kort på en iOS-enhet:

 • Tryck på Utvaldlängst ner på sidan.
 • Se till att du är inloggad på ditt konto och tryck påLösin.
 • Tryck påAnvänd Kamera för att användadinmobilenhetför att läsabilden från din stationära dator. Du kan också välja att ange koden manuellt och tryckapå Retur.
 • Vi har också en enkel steg-för-steg-handledningmed bilder som du kan följa om dubehöverytterligare hjälp

  Dethärär ettamerikansktiTunes-presentkort, så du måste se till att du har ettamerikansktiTunes-konto registrerat. Om ditt iTunes-konto är registrerat iett annat land, måste du skapa ett amerikanskt iTunes-konto.

  iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.