Dobavljač US iTunes Gift kartica u Srbiji

Da li živite u Srbiji i imate problema s pronalaskom i kupovinom US iTunes Gift kartice od pouzdanog izvora? Da li želite kupovati filmove i muziku po najboljim dostupnim cenama? Na US iTunes prodavnici dostupna je muzika i filmovi koji inače nisu dostupni na iTunes prodavnici Srbija, te su često i skuplji!

Uštedite novac i otključajte većinu sadržajaSerbia thumbnail image

Uz US iTunes Gift karticu, dobićete pristup ekskluzivnom sadržaju po boljim cenama jer je većina proizvoda jeftinija na US iTunes prodavnici nego na iTunes Srbija. Pored uštede, možete skinuti sadržaj koji vam inače ne bi bio dostupan i uživati u tom sadržaju sa svojim prijateljima i porodicom.

Kupite US iTunes card from a trusted source

Uz dugo iskustvo u prodaju iTunes Gift kartica, MyGiftCardSupply ima reputaciju među kupcima i prijateljima za dostavljanje autentičnih kartica na brz i bezbedan način putem e-maila. Kroz PayPal plaćanje, vaše uplate su bezbedne, a vaša privatnost zaštićena. Da izvršite kupovinu, jednostavno izaberite svoj željeni iznos na iTunes kartici ispod, odlučite da li želite izvršiti jednu uplatu ili se pretplatiti, kliknite “Kupi sada”, i završite uplatu. Unutar nekoliko minuta, moći ćete uživati u svim sadržajima koje US iTunes prodavnica ima za ponuditi.

Alon H.
Koristim MyGiftCardSupply svaki put kada mi treba iTunes gift kartica i uvek imaju brzu dostavu.
Alon H. / Južna Afrika
Sergio R.
Trebala mi je gift kartica da kupim film preko US iTunes prodavnice i ovaj sajt je bio savršeno rešenje za mene.
Sergio R. / Argentina
Juan L.
Savršeno za čuvanje privatnosti mog identiteta i bezbednosti mojih informacija o plaćanju.
Juan L. / Singapore

Upoznajte vlasnika


Pozdrav! Pokrenuo sam ovaj veb sajtu 2012. kako bi pomogao ljudima izvan Sjedinjenih Američkih Država da kupe ekskluzivnu američku muziku, filmove i drugi sadržaj na jednostavniji način. Od tad je moj cilj bio stvoriti lakše iskustvo kupovine i korisničku podršku svetske klase. Prihvatamo kupce širom sveta, pa uživajte u našim uslugama iz Srbije.

Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakta u donjem desnom uglu ove stranice. Hvala vam što za ukazano poverenje kao glavnom izvoru US iTunes gift kartica!
MyGiftCardSupply signature

Pitanja o US iTunes Gift kartici

Kupovina iTunes gift kartice s MyGiftCardSupply je brza i laka! Sve gift kartice se digitalno skeniraju i zatim šalju putem e-maila. Većina narudžbi će biti prihvaćena i poslata unutar nekoliko minuta od vremena kupovine.

Ako naručujete po prvi put, možda će trebati malo više vremena da se obradi vaša prva narudžba. Nakon odobrenja, vaša gift kartica se šalje putem e-maila kao digitalna kopija.

S vašom US iTunes gift karticom, otključaćete potpuni pristup svim katalozima US iTunes prodavnice, uključujući iTunes muziku, aplikacije, filmove, knjige i više. Ne čekajte više da vaši omiljeni filmove ili muzički albumi budu objavljeni. Skinite na svoj uređaj i uživajte u sadržaju odmah.

Započeli smo ovaj biznis 2012., pa možemo dostaviti US iTunes gift kartice našim kupcima koji trenutno NISU na području Sjedinjenih Američkih Država.

Činjenica da živite u Srbiji uopšte ne predstavlja problem. Dok god možete da koristite PayPal da izvršite kupovinu, obezbedićemo bezbedno slanje vaše US iTunes gift kartice na vaš e-mail.

Kako da iskoristite iTunes karticu na dekstop računaru:

  • Kada ste prijavljeni na vaš iTunes račun, kliknite na Ime računa.
  • S opadajuće liste, izaberite “Iskoristite…”.
  • Unesite 16-znamenkasti kod sa slike gift kartice poslate na vaš e-mail i kliknite Iskoristite. (Takođe možete koristiti funkciju Koristite kameru s vašeg računara ili mobilnog uređaja i slikati primljenu sliku kamerom kako ne biste morali pisati te informacije.)

Kako da iskoristite vašu karticu na iOS uređaju:

  • Kliknite Istaknuto na dnu stranice.
  • Osigurajte da ste prijavljeni na vaš račun i kliknite Iskoristite.
  • Kliknite Koristite kameru da koristite svoj mobilni uređaj za slikanje ekrana vašeg desktop računara. Takođe možete ručno uneti kod i kliknuti Povratak.

Takođe imamo jednostavan korak po korak tutorijal sa slikama koji možete pratiti ako vam je potrebna dodatna pomoć.

Ovo je US iTunes gift kartica, pa će biti potrebno da registrujete US iTunes račun. Ako je vaš iTunes račun registrovan u drugoj državi, moraćete da napravite US iTunes račun.

iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.