US iTunes gavekortleverandør for Norge

Bor du i Norge og har problemer med å finne og kjøpe amerikanske iTunes-gavekort fra en troverdig kilde? Liker du å kjøpe filmer og musikk og ønsker de beste prisene som er tilgjengelig? I den amerikanske iTunes-butikken finnes det musikk og filmer som ikke er tilgjengelig i den norske iTunes-butikken, og ofte koster de til og med mer!

Spar penger og få tilgang til mer innholdNorway thumbnail image

Med et amerikansk iTunes-gavekort du tilgang til eksklusivt innhold til en bedre pris, siden mange produkter er billigere i den amerikanske iTunes-butikken enn på norske iTunes. I tillegg til å spare penger vil det bety at du kan laste ned innhold du ellers ikke hadde hatt tilgang til, så du kan nyte dette innholdet med dine venner of famile.

Kjøp et amerikansk iTunes-gavekort fra en troverdig kilde

Med lang fartstid når det gjelder salg av iTunes gavekort er MyGiftCardSupply beryktet blant kunder og venner for å levere autentiske kort på en sikker og rask måte via e-post. Med betaling gjennom PayPal er betalingen din sikker og personvernet ditt ivaretatt. For å kjøpe må enkelt velge ditt foretrukne iTunes beløp nedenfor, velge om du ønsker å kjøpe det en gang eller abbonnere, trykke på «Buy Now», og sjekke ut. Innen få minutter vil du kunne nyte alt innholdet den amerikande iTunes butikken har å tilby.

Alon H.
Jeg brukte MyGiftCardSupply hver gang jeg trengte et iTunes-gavekort og de har alltid kort leveringstid.
Alon H. / Sør-Afrika
Sergio R.
Trengte et gavekort for å kjøpe en film fra den amerikanske iTunes-butikken og denne siden var perfekt.
Sergio R. / Argentina
Juan L.
Perfekt for å holde identiteten min privat og betalingsinformasjonen min sikker fra butikker.
Juan L. / Singapore

Møt eieren


Heisann! Jeg opprettet dette nettstedet i 2012 for å hjelpe folk utenfor USA med å kjøpe eksklusivt, amerikansk innhold som musikk, filmer, og annet på en enklere måte. Det har vært målet mitt siden begynnelsen å sikre en enkel shopping-opplevelse kombinert med kundeservice i verdensklasse.

Vi tar imot kunder fra hele verden, så vennligst nyt tjenesten vår fra Norge. Dersom du har spørsmål er det bare å bruke kontakt-funksjonen nede til høyre på denne siden. Takk for tillitten og at du valgte oss som din hovedkilde for amerikanske iTunes-gavekort!
MyGiftCardSupply signature

Spørsmål om amerikanske iTunes gavekort

Å kjøpe et iTunes-gavekort på MyGiftCardSupply er både raskt og enkelt! Alle gavekort blir skannet digital og sent for levering via e-post. De fleste bestillinger blir godkjent og sendt innen få minutt av kjøpet.

Hvis det er første gang du kjøper noe, kan det hende vi trenger litt ekstra tid for å behandle det første kjøpet ditt. Etter at det har blitt godkjent, blir gavekortet sendt direkte til e-posten din som en digital skann.

Du kan bruke det amerikanske iTunes-gavekortet ditt til å få tilgang til hele den amerikanske iTunes-katalogen inkludert iTunes musikk, apper, filmer, bøker og mer. Du trenger ikke lenger å vente på at favorittmusikken din eller favorittalbumet ditt skal komme ut i Norge. Last ned til enheten din og nyt umiddelbart.

Vi startet dette selskapet i 2012 så vi kunne levere amerikanske iTunes-gavekort til våre kunder som for øyeblikket IKKE befinner seg i USA. Å bo i Norge er ikke et problem på noe som helst måte. Så lenge du kan bruke PayPal for å fullføre kjøpet, kommer vi til å sikre at du får det amerikanske iTunes-gavekortet ditt trygt tilsendt på e-post.

Hvordan løse inn iTunes-gavekort på en stasjonær PC:

  • Når du er logget inn i iTunes-kontoen din, klikker du på kontonavnet ditt.
  • Fra dropdown-menyen, velg “Løs inn …”.
  • Skriv inn den 16-sifrede koden fra gavekortbildet som ble sendt til deg via e-post, og klikk på Løs inn. (Du kan også bruke funksjonen Bruk kamera fra datamaskinen eller mobilenheten og holde bildet opp foran kameraet for å unngå å skrive.)

Slik løser du inn kortet ditt på en iOS-enhet:

  • Trykk på Utvalgte nederst på siden.
  • Kontroller at du er logget inn på kontoen din og trykk på Løs inn.
  • Trykk på Bruk kamera for å bruke mobilenheten til å fange bildet fra den stasjonære datamaskinen din. Du kan også velge å taste inn koden manuelt og trykke på Retur.

Vi har også en enkel steg-for-steg beskrivelse bilder som du kan følge hvis du trenger hjelp.

Dette er et amerikansk iTunes-gavekort, så du må sørge for å ha en amerikansk iTunes-konto registrert. Dersom iTunes-kontoen din er registrert i et annet land, må du opprette en amerikansk iTunes-konto.

iTunes is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.